Mawarsoft Digital Furqan 
(609) 7607027
admin@srcsb.com

Installer Qari Player 5

Admin1 Comments04-04-2019 01:58

Bermula tahun 2018 produk "Qari CD" telah dihentikan penerbitannya dan diganti dengan perisian "Mawarsoft Digital Furqan". Perisian Digital Furqan 9 menggunakan kandungan format baharu (HD) dan tidak lagi menyokong kandungan lama. Ini bermaksud perisian Digital Furqan tidak boleh membuka dan membaca kandungan dari produk Qari CD sebelum ini.

Bagi menyokong kandungan dan mengatasi masalah perisian Qari Player/Q Player versi 3 dan kebawah yang tidak lagi boleh dijalankan pada Windows 10, beberapa versi QariPlayer yang terkini boleh dimuat-turun disini:

1. Qari Player 5 (English version)


Lokasi server untuk pengaktifan telah ditukar dari "srcsb.com" ke "srcsb.ddns.net". Semasa proses pengaktifan anda pelu menukar kandungan lokasi server pada paparan "Server Address". Sila rujuk gambar yang disediakan.

Installer yang disediakan adalah untuk aplikasi QariPlayer sahaja. Kandungan tidak disertakan bersama, ini bermakna anda masih memerlukan CD yang mengandungi kandungan Al-Quran yang diperlukan.

1 comments

Responsive image

Fauzi Rahman Al Anshari

510 Day ago / Repost / Reply

Assalamualaikum, Bro I am looking a similar software as Digital Furqan. Please update the new name and where i can buy the software. At the moment I am Kuala Lumpur. Thanks

Load more

leave a comment