C:\www\srcsb.com\HitkrRobotics\Trade\Head.html file is missing...
Hitkr Robotics Corporation
Home | Catalog | Promotion | Download | Forum | Blog | About Us
USER
* GUEST *

Development Boards
3 items
Discrete Devices
1 item
Instruments
No items
Learning Kits
No items
Microcontroller
2 items
Modules
9 items
Robots
No items
Tools
1 item
 

IconBLUETOOTH LIVE PUNCH CLOCK

Ini adalah projek Punch Clock yang hampir sama dengan projek "Wi-Fi Live Punch Clock" kecuali pada versi ini bluetooth dipasang bagi menggantikan modul Wi-Fi. Alat ini bertujuan untuk merekodkan kedatangan kakitangan secara terus (live) ke sistem bagi membolehkan analisis dilakukan secara realtime. Dengan menggunakan peralatan ini, kedatangan boleh direkodkan melalui penggunaan kad RFID yang berfungsi sama seperti kad Touch-n-Go.

Punch Clock ini adalah pelengkap kepada sistem pengurusan kedatangan Siliconetics Time Spider dan sistem penggajian Siliconetics Payroll... More...


IconDriver USB untuk Arduino klon

Semasa anda memasang IDE Arduino ke komputer terdapat osyen untuk memasang bersama pemacu USB untuk Arduino. Pemacu ini berfungsi sebagai pot COM maya (virtual COM port) atau dikenali juga sebagai USB port. Walau bagaimanapun driver ini tidak dapat berfungsi sekiranya anda menggunakan board Arduino klon dari China. Mungkin cip USB yang digunakan adalah berbeza dari Arduino versi asal.

Apa pun jangan risau kerana disini saya sertakan driver USB untuk Arduino klon dan boleh dimuat-turun dari link berikut:

[ Muat-turun Driver ]


IconPHANTOM POWERED MICROPHONE CIRCUIT

Ini adalah litar dalaman mikrofon electret yang menggunakan Phantom Power sebagai sumber kuasa. More...

Powered by: Siliconetics BizGate v9.13.18
C:\www\srcsb.com\HitkrRobotics\Trade\Tail.html file is missing...