Untitled Document
Logo Library Spider
Sistem Pengurusan Perpustakaan
Muat-turun | Pemasangan | | Menaik Taraf | Beli Kunci Produk
Dot
Home Laman Utama | News Berita |
bar
Untitled Document

Mendaftar Bahan-Bahan Bacaan

Mendaftar Ahli

Merekodkan Pinjaman Dan Pemulangan

Menyediakan Kad Ahli

  VertBar
ghbar  
DOKUMEN PDF
g

 
 
 
DI FACEBOOK

 
   
 
SHOUT BOX

 
IKLAN
 

Apa Itu Library Spider?

Box3d
Penggunaan mata ganjaran adalah satu kaedah yang agak popular untuk meningkatkan kesetiaan pelanggan. Perlaksanaannya biasa dilakukan dalam bentuk kad kesetiaan (loyalty card) dimana ahli akan didaftarkan dan kad ahli akan diberikan untuk simpanan. Kad ini perlu dikemukakan semasa membuat pembelian. Setiap pembelian akan diberikan hadiah dalam bentuk mata ganjaran yang direkodkan terus ke databes ahli tersebut. Mata ganjaran ini boleh dikumpul dan kemudiannya ditebus dengan hadiah-hadiah tertentu mengikut jumlah mata yang telah terkumpul.

Siliconetics Reward Spider ialah satu perisian komputer yang dibangunkan khusus untuk membantu memudahkan perlaksanaan sistem ganjaran ini. Ia merupakan satu sistem pengkalan data yang menyimpan dan memproses maklumat-maklumat berkaitan sistem ganjaran merangkumi pengurusan ahli, pengurusan hadiah tebusan, pengurusan mata ganjaran dan lain-lain data berkaitan. Dengan menggunakan Reward Spider, segala maklumat akan direkod dengan teratur dan lengkap menjadikan pengurusan sistem ganjaran anda mudah dan cekap.

Bagaimana Reward Spider Membantu?

GAS masih ...


Lagi ciri-ciri tambahan (Add-on) yang membantu perniagaan anda:
1. Create an e-commerce homepage with the same working data.
2. Linking to a digital dashboard for instant status display.


Apa Itu Versi Penilaian?

Versi Penilaian ialah Versi Penuh yang belum diaktifkan. Reward Spider berfungsi dengan keupayaan penuh dalam masa 30 hari selepas kali pertama ia dijalankan. Ini adalah apa yang kami namakan sebagai "Tempoh Penilaian". Tujuannya adalah bagi membolehkan pengguna mencuba dan meneliti perisian ini terlebih dahulu sebelum membuat pembelian. Apabila tempoh penilaian tamat, beberapa fungsi pada Reward Spider akan dihentikan. Walau bagaiamana pun semua data yang telah dimasukkan tidak terganggu dan boleh digunakan seperti biasa. Untuk mengembalikan semula fungsi penuh Rewar Spider, ia perlu diaktifkan menggunakan Kunci Produk.Bagaimana Untuk Mendapatkan Kunci Produk?

Kunci Produk boleh dibeli secara terus di website ini menggunakan PayPal. Sila klik pautan ini untuk membeli Kunci Produk menggunakan PayPal. Anda juga boleh membeli kunci produk melalui kedai online kami di www.srcshack.com.