C:\www\srcsb.com\eHospital\Head.html file is missing...
SILICONETICS RESEARCH CORPORATION SDN. BHD.
Lot 8032-T1, Bandar Satelit Islam Pasir Tumboh
Home | Catalog | Promotion | Download | Forum | Blog | About Us
USER
* GUEST *

3D Printer
No items
All products
6 items
Computers & Acc.
7 items
Digital Signage
No items
Hardware & Tools
8 items
ID Cards System
2 items
POS System
2 items
Queue System
2 items
Robotics
No items
Services
No items
Software
7 items
Stationeries
1 item
 
IconHTML BROWSER DALAM CLICK AUTHOR 5

23-04-2012 : Click Author versi 5.1.00 telah dimasukkan satu objek baru iaitu "HTML Browse". Objek ini membolehkan laman wab dipaparkan di dalam kandungan multimedia.

Dengan objek ini, kandungan internet seperti Hompage, iFrame, streaming dan sebagainya boleh dipapar di dalam billboard dan sebagainya. Gambar di atas adalah contoh bagaimana homepage srcshack.com di paparkan diatas billboard syarikat SRC. Click author versi 5.1.00 telah dimuat-naik ke laman download srcsb.com. Untuk maklumat lanjut tentang Click Author, sila layari lama http://srcsb.com/ClickAuthor/.

IconCARA MENGURUS MAKLUMAT PENGGUNA

Pengguna atau "user" adalah mereka-mereka yang akan menggunakan sistem di mana mereka akan diberikan akses kepada fungsi-fungsi tertentu di dalam sistem. Setiap penggunakan akan diberikan kunci akses melalui "username" dan dilindungi dengan kata kunci (password). Setiap pengguna akan diberikan "username" yang berbeza dan unik yang bertindak sebagai pengenalan atau identiti pengguna tersebut. Username ini akan digunakan untuk melogin setiap kali mahu menggunakan sistem.

Maklumat pengguna hanya boleh dikemaskini oleh pengurus (administrator) iaitu pengguna yang memegang username "Admin". More...

Powered by: Mawarsoft BizGate v9.2301.15
C:\www\srcsb.com\eHospital\Tail.html file is missing...